Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Vorm geven aan jouw project

Je hebt voor ogen wat je nodig hebt, ziet misschien ook al voor je hoe het eruit moet zien, maar het ontbreekt je aan de tools. Ik biedt je de creatieve oplossing op grafisch vlak. Voor zowel je online als offline projecten.

Publicatie

Heb je plannen voor een boek, of een magazine, brochure, catalogus of jaarverslag? Laat mij je helpen deze te ontwerpen of vormgeven. Of juist restylen. Laten we kijken wat de wensen zijn en wat ik daarin kan betekenen.

Promotie

Om je doelgroep te bereiken of je doel te behalen is het belangrijk om te laten zien wie je bent. Je moet je bedrijf, je dienst promoten. Denk daarbij aan posters, flyers, folders, brochures of magazines. Laat me je helpen met je wensen vorm te geven.

Presentatie

Banners, reclamemateriaal, baliedisplays, plaatmateriaal, met passende materialen kan je je bedrijf prima presenteren. Ik kan je helpen om je presentatie in stijl te maken met de uitstraling van je bedrijf. Laat me weten wat je nodig hebt.

Logo en huisstijl

Heb je voor je bedrijf of product een logo nodig? Ik help je er graag bij. Een huisstijl is echter meer dan een logo. Ik help je graag bij het neerzetten van één stijl voor je visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, folder, brochures en meer.

Website

Wil je een professionele, veilige en betrouwbare website? Ik kan een gebruiksvriendelijke en onderhoudsvrije website maken. De website die ik maak is snel en altijd up-to-date. Uiteraard is de website ook responsive. Op elk device ziet je website er prima uit.

Overig

Er zijn nog genoeg andere producten te verzinnen waar ik de vormgeving voor kan doen. Een kalender, menukaart, cadeaubon, sticker, verpakking.. laat maar weten waar je naar op zoek bent, dan kijk ik of ik hier bij kan helpen.

Benieuwd naar de kosten?

Niet één opdracht is gelijk, alles wordt op maat gemaakt. Vraag een offerte aan voor een inschatting van de prijs.

Contact

Heb je vragen? Ik help je graag verder. Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op. Ben ik even niet online, laat dan een bericht achter of stuur een mail. Ik zal zo snel mogelijk antwoorden.

Je kan bij wen-d terecht voor het vormgeven van een brochure, briefpapier, visitekaartje, magazine, folder, flyer, advertentie, poster, website of meer. Laat weten waar jij hulp bij nodig hebt of wat ik voor je kan maken.

Stel een vraag

wen-d | vormgeving-dtp, grafisch vormgever zoals het hoort. Oog voor vorm, kleur, balans en kwaliteit. Met kennis van het vak. Vraag me naar de mogelijkheden.

Bereikbaarheid

Je kan me vrijblijvend mailen of via het contactformulier op deze website bereiken voor vragen. Ben ik (telefonisch) even niet online? Laat dan een bericht achter dan laat ik gauw wat van me horen.
Hieronder de tijden waarop ik meestal bereikbaar ben.

Maandag

09.00 - 17.30

Dinsdag

09.00 - 17.30

Woensdag

Afwezig

Donderdag

09.00 - 17.30

Vrijdag

09.00 - 15.30

Contact

Sutan Sjahrirstraat 19
2033 CL Haarlem

06 - 100 747 35
info@wen-d.nl
www.wen-d.nl

BTW NL002077597B02
KVK 34324295