Waarom maak ik geen gebruik van Wordpress?

Bij het gebruik van Wordpress begin je met een thema. Deze worden door de makers met regelmaat geüpdatet (als het goed is). Het kan voorkomen dat je website na een thema-update niet meer goed werkt.

Wordpress zelf wordt ook met regelmaat geüpdatet. Die update moet doorgevoerd worden, en dan nog steeds compatible zijn met je gebruikte thema. Binnen een thema wordt voor extra functionaliteiten gebruik gemaakt van plug-ins. Ook deze moeten regelmatig geüpdatet worden en kunnen dan ook een conflict veroorzaken met andere elementen.

Wordpress is een open source CMS. Het is zo populair dat dit ook een makkelijk doelwit is voor hackers. Om alle bovengenoemde zaken met regelmaat in de gaten te houden en eventueel calamiteiten op te lossen is er regelmatig onderhoud nodig. Dat kost tijd als je dat zelf gaat doen (als je daar kennis van hebt) of geld als je dat laat doen.

Daarom werk ik met Mach3Blocks. Een systeem waar je je technisch geen zorgen hoeft te maken of je website goed draait, goed blijft draaien en of deze veilig is.
Het systeem bied genoeg functionaliteiten om je website te maken. En er worden steeds nieuwe functies toegevoegd.

Wil je meer weten over het maken van jouw website door wen-d?